INFO!!ATENTIE!!!
5 participanți
:: 2 categorie :: Server :: Admini & Chat
Pagina 1 din 1
INFO!!ATENTIE!!!
Salut!Am vazut ca unii nu stiu ce sa faca atunci cand intampina aceasta eroare pe server "Map [maps/ka_xtremejumping.bsp] has incorrect BSP version (1329865020 should be 30).
Host_Error: Disconnect"
Cand intampinati aceasta eroare pe server...intrati in "cstrike/maps" stergeti mapa care o aveti voi acolo...si da'ti retry pe server..si o sa se downloadeze mapa cea buna..a serverului..
:*
Host_Error: Disconnect"
Cand intampinati aceasta eroare pe server...intrati in "cstrike/maps" stergeti mapa care o aveti voi acolo...si da'ti retry pe server..si o sa se downloadeze mapa cea buna..a serverului..
:*
Re: INFO!!ATENTIE!!!
Am facut asta si imi apare aceeasi eroare...sunt kteva mape p kre nu pot juk...c'est la vie
Nyko- Elite-ADMIN
Data de inscriere : 16/10/2009
Varsta : 34
da , sunt erori produse de server cred. nu imi dau seama care ar fi solutia... si eu am patit accelasi lucru ca tine nyko . Sa fim noi defecti ? Sau pe acceasi lungime de unda ? :X
DjLittle- Elite-ADMIN
Data de inscriere : 21/10/2009
Localizare : Brasov
sau mai este una...daca va scoate din cs si va da eroarea "could not open the file de_vegas.wad" atunci intrati pe "Gogule" si downloadati de_vegas.wad si copiati'l in "cstrike" ...:*
p gogule sau goagal?)...Little eu zic k suntem p aceeasi lungime d unda..da in mare parte suntem si defecti )
Nyko- Elite-ADMIN
Data de inscriere : 16/10/2009
Varsta : 34
cam mult de umblat si descarcat..cel mai bine scoatem plansile cu erori si gata
zic eu domle:)
zic eu domle:)
rupt de foame- Elite-Slots
Data de inscriere : 27/09/2009
Varsta : 39
Localizare : mangalia
nu mai dati serch decit aci
https://mangalia.all-up.com/redirect-gamemenu-maps-f15/wadsoundmaps-mangaliaelitecs-t259.htm
si o sa scoatem plansele cu erori insa in server nu arata ca au erori eu le elimin sau le inlocuieasc de obicei dar acum in server nu arata k ar avea vreuna eroare !
https://mangalia.all-up.com/redirect-gamemenu-maps-f15/wadsoundmaps-mangaliaelitecs-t259.htm
si o sa scoatem plansele cu erori insa in server nu arata ca au erori eu le elimin sau le inlocuieasc de obicei dar acum in server nu arata k ar avea vreuna eroare !
:: 2 categorie :: Server :: Admini & Chat
Pagina 1 din 1
Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum